maandag, april 23

Businessclub verwelkomt nieuwe Business Partner Driekleur verzekeringen – Spijkenisse

Driekleur verzekeringen is ontstaan door samenvoeging van diverse assurantie kantoren in Zeeland.

Sinds 2013 verzorgt Driekleur haar diensten in West-Brabant en sinds maart 2014 ook in Spijkenisse. Inmiddels zijn er 6 vestigingen: Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee.

Driekleur verzekeringen adviseert haar relaties op het gebied van financiële dienstverlening en bemiddelt in de adviezen die daaruit voortvloeien. Dit kan zijn op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante financiële producten voor zowel particuliere als zakelijke relaties.

Een groot aantal verzekeringen brengt Driekleur onder in haar eigen volmachtbedrijf met volmachten van Allianz, ARAG, ASR, Avero, DAS, De Zeeuwse, Delta Lloyd, Europeesche, Monuta, Nationale Nederlanden en Reaal. Door met volmachten te werken is Driekleur Verzekeringen in staat om producten aan te bieden die op het zuidwesten van Nederland zijn toegesneden en hierbij zelf schades snel en effectief af te handelen.

Driekleur heeft de top tien bereikt van de grootste onafhankelijke intermediair bedrijven van Nederland.

Team Spijkenisse vindt u aan de Groene Kruisweg 50.
Te bereiken op telefoonnummer 0181-600680.
www.driekleur.nl

Businessclub v.v. Spijkenisse bedankt het Management van Driekleur verzekeringen voor het in haar gestelde vertrouwen en gaan uit van een tweezijdig vruchtbare samenwerking.