maandag, juli 16

Oosterman Hoveniers en Bestratingen wordt verwelkomt als nieuwe Business Partner in onze Businessclub

0

Onze Businessclub is blij weer een nieuwe Business Partner te mogen verwelkomen.

De positieve gesprekken die wij hebben gehad met directeur-eigenaar Ferry Oosterman hebben geleid tot een meerjarige overeenkomst.
Oosterman Hoveniers en Bestratingen is gespecialiseerd in tuinaanleg- tuinonderhoud – tuinontwerp – tuinadvies – tuinrenovatie –boomverzorging – sierbestrating en kunstgras.
Hun werkgebied is de hele regio Rijnmond en daarbuiten en zij zijn werkzaam voor particulieren, gemeentes en bedrijven. Het bedrijf is zeer innovatief en de nieuwste tuintrends worden op de voet gevolgd.
Oosterman Hoveniers en Bestratingen beschikt over een zeer enthousiast team van medewerkers die hun vak met passie en vakmanschap uitvoeren. Inmiddels hebben wij dit als club mogen ervaren bij de realisatie van onze mooie groenvoorziening naast de tribune.

Op de website van Oosterman Hoveniers en Bestratingen zijn zowel voor particulieren, gemeentes en bedrijven diverse slide shows te zien van mogelijkheden.Voor al uw aanvragen staat Oosterman Hoveniers en Bestratingen direct voor u klaar om geheel vrijblijvend een aanbieding te maken.
Businessclub bedankt Ferry Oosterman en zijn team voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Oosterman Hoveniers en Bestratingen
Wolvenpolder 5
3207 LC Spijkenisse
Tel. 0181-700207 of 06-22414401
www.oosterman.info

error: Content is protected !!