maandag, juli 16

Specsavers Spijkenisse en Businessclub v.v. Spijkenisse sluiten samenwerkingsverband met een unieke sponsoractie

Businessclub v.v. Spijkenisse is verheugd te mogen melden dat zij een uniek samenwerkingsverband is aangegaan met Specsavers Spijkenisse geleid door

Rob Colpa – retailmanager van deze vestiging.

Wat houdt dit samenwerkingsverband in:

Specsavers Spijkenisse wordt Business Partner bij de Businessclub v.v. Spijkenisse.
Businessclub zal hiervoor zoals besproken de naam Specsavers Spijkenisse op diverse manieren promoten binnen onze vereniging en daarbuiten.

Alle leden van v.v. Spijkenisse kunnen op dit moment gebruikmaken van de zeer concurrerende prijzen die Specsavers Spijkenisse al hanteert, maar hier boven op geeft Specsavers 10 % korting op de totale rekening bij aankoop van elk type bril en montuur welke ten goede komt aan de v.v. Spijkenisse.
Alle leden van v.v. Spijkenisse, hun ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms en tantes kunnen op deze manier een financiële bijdrage leveren ter ondersteuning van onze club.
Op vertoon van de ledenpas wordt aan de gehele familie 10% korting verleend op de totale rekening.
Deze 10% korting wordt gereserveerd en zal tweemaal per jaar worden uitgekeerd aan v.v. Spijkenisse.
Het uitgekeerde bedrag zal geheel ten goede komen aan onze jeugdafdeling.
Fantastisch toch als alle leden hiermee onze club een bijdrage kunnen geven !!!

Wij vragen alle leden en hun familie mee te doen aan deze mooie actie om hiermee ook uw club een steuntje in de rug te geven.

Op weg naar Specsavers Spijkenisse – steun hiermee onze club !!!
Wij danken de heer Rob Colpa voor de geboden mogelijkheden en hopen op een succesvolle actie.

Specsavers Spijkenisse
Uitstraat 127