dinsdag, juli 17

Bakro International Transport B.V. – nieuwe Business Partner

0

Businessclub v.v. Spijkenisse is blij te mogen melden dat Bakro International Transport B.V. gevestigd in Spijkenisse zich als Business Partner aan ons verbindt.

Haar directeur Robin Kraijo – al lange tijd gerespecteerd lid, oud eerste elftal speler – shirtsponsor van het meidenteam en sponsor van trainingspakken en coachjassen voor de begeleiding van JO11-5, geeft hiermee de Businessclub een extra steun in de rug waarvoor onze grote dank.

Bakro International Transport B.V. is gespecialiseerd in Ferry Transport van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Met de opening van hun kantoren in Felixstowe en warehouse in Milton Keynes heeft Bakro haar Ferry Transport een nieuwe impuls gegeven.
Teams met ervaren, enthousiaste en professionele medewerkers verzorgen dagelijks complete partijen en deelzendingen van en naar het Verenigd Koninkrijk.
Bakro International Transport B.V. biedt haar klanten ook de mogelijkheid aan om partijen op te slaan in hun eigen warehouse in Milton Keynes.
In dit warehouse heeft Bakro een opslagcapaciteit van 18.000 pallets.
Ook kunnen partijen door de klant of hun vervoerder direct worden aangeleverd in het warehouse.
Vanuit Milton Keynes worden dagelijks kleinere zendingen tot en met volle vrachten in samenwerking met enkele partners door het gehele Verenigd Koninkrijk gedistribueerd. Volle vrachten of deelpartijen te vervoeren naar UK of terug ?

Kijk eens op de website van Bakro International Transport B.V. of neem eens contact op met Robin Kraijo.

Businessclub v.v. Spijkenisse bedankt Bakro International Transport B.V. voor het in ons gestelde vertrouwen en wenst haar veel succes toe.
Bakro International Transport B.V.
Curieweg 9
3208 KJ Spijkenisse
tel: +31-181-820120
www.bakro-transport.nl

error: Content is protected !!