zondag, juli 15

Estron Group – nieuwe Business Partner en Shirtsponsor

0

Businessclub v.v. Spijkenisse is zeer verheugd te kunnen melden dat zij een meerjarige overeenkomst heeft mogen sluiten met Estron Group, gevestigd in Spijkenisse.

Estron Group treedt toe tot onze Businessclub en zal de komende jaren te bewonderen zijn als shirtsponsor bij onze Hoofdmacht.

Afbeeldingsresultaat voor estron

Dennis Noordzij

Voor onze club is het fantastisch dat wij na een paar fijne gesprekken met directeur Dennis Noordzij op het hoofdkantoor van Estron Group tot overeenstemming kwamen met dit “oeroude Spijkenisse bedrijf”.

Ook voor Dennis -zoals hij zei- een mooie overeenkomst in het jaar dat zijn bedrijf haar 50-jarige bestaan viert en 50 jaar geleden startte onder de naam “Eerste Spijkenisse Trekker Onderneming” (samengesmolten tot de huidige naam Estron).
Estron Group is gedurende deze 50 jaar uitgegroeid tot een van de grotere allround logistieke dienstverleners in en buiten Europa.

Gespecialiseerd en ondersteund door zeer geavanceerde ICT systemen in:
– Warehousing (30.000 m2 in Rotterdam-Botlek)
– Oceanfreight (wereldwijd)
– Airfreight (locatie Schiphol
– Transport/Forwarding
ca. 400 trucks/opleggers dagelijks naar en van UK, Germany en Benelux
– Truck & Trace System leveringen door geheel Europa, alles georganiseerd vanuit de Estron-kantoren Rotterdam en Hamburg.

Estron Group – uw professionele provider in de hele logistieke keten!

Businessclub v.v. Spijkenisse en Bestuur bedanken directeur Dennis Noordzij en zijn medewerkers voor het in ons gestelde vertrouwen en heten hem en al zijn collega’s van harte welkom binnen onze club.

Meer informatie over Estron Group:
Adres: Jan Campertlaan 2a info: info@estro-group.com
Spijkenisse site: www.estron-group.com
Telefoon: +31(0)102961616

error: Content is protected !!