zondag, juli 15

Ledenpassen = Korting

Ledenpassen, donateurs

De ledenpassen voor de jeugd zullen via de trainers aan de jeugdleden worden verstrekt.

De aanvoerders van de senioren elftallen kunnen de lidmaatschapspassen afhalen bij  wedstrijdsecretaris senioren, John Kooke in de commissiekamer.

Donateurs kunnen hun passen tevens ophalen in de commissiekamer.Als donateur en lid heb je op vertoon van deze pas gratis toegang tot de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.Daarnaast kun je op vertoon van je lidmaatschappas al aantrekkelijke kortingen krijgen bij:

Pannenkoe, Specsavers en Watertuin.

Sport 2000 in het “dorp”,  Uitstraat 4 komt in de maanden augustus en september met een introductiekorting op kleding en voetbalschoenen op vertoon van je lidmaatschappas.

Sport 2000 is businessclub lid geworden en stelt ons, naast deze korting, in de gelegenheid de nieuwe kleding uit de webshop van Klupp Sportswear in hun winkel te komen passen.

Je kunt de kleding vervolgens in de juiste maat online bij Klupp bestellen. Vergeet niet de kortingscode (15%) bij je bestelling te vermelden.