dinsdag, november 21

Spijkenisse op “de Houtrust” op zoek naar revanche

Aanstaande zaterdag speelt Spijkenisse in de tweede speelronde van de Derde Divisie een uitwedstrijd tegen Scheveningen. Twee weken geleden troffen beide ploegen elkaar al in het kader van de KNVB Beker, maar toen wisten de Schollekoppen aan het langste eind te trekken na strafschoppen.
Na een 2-2 gelijkspel tegen de beloften van FC Groningen gaat Spijkenisse op de Houtrust weer op zoek naar een resultaat tegen een getergd Scheveningen dat afgelopen week met 3-0 verloor tegen VVOG. Het zal weer een pittige wedstrijd worden tegen de ploeg van John Blok die vorig seizoen nog vijfde eindigde in de Derde Divisie. De ploeg beschikt met name over veel ervaring met o.a. Levi Schwiebbe en Mehmet Aldogan als geroutineerde namen. Afgelopen zomer kwamen daar een aantal jongelingen en Robert Steemers (Quick Boys) bij.
Kan Spijkenisse zich zaterdag revancheren van de bekeruitschakeling en voortborduren op het punt dat werd behaald tegen Jong FC Groningen? De ploeg kan jullie steun in Scheveningen weer goed gebruiken, tot zaterdag om 14:30!