zondag, juli 15

Oproep/ vacature

0

Wij zijn op zoek naar leden die bij willen dragen om ons verblijf in de derde divisie tot een succes te maken?

 

Stadionspeaker

In verband met een nieuwe baan, zal onze huidige speaker Arthur van Houten het komende seizoen helaas niet iedere thuiswedstrijd aanwezig kunnen zijn. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die samen met Arthur deze rol wil gaan vervullen.
Een draaiboek is aanwezig voor elke thuiswedstrijd.

Wil je ervaring op doen als speaker bij voetbalwedstrijden, neem dan contact op met bestuurslid Communicatie; Dennis Groenenboom, communicatie@vvspijkenisse.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Arthur van Houten. Telefoonnummer 06-46404746 of mail naar ae.vanhouten@chello.nl.

 

Stewards

Afgelopen jaar is ons eerste elftal kampioen geworden en gepromoveerd naar de 3e divisie. Bij een promotie naar de 3e divisie worden er ook andere eisen gesteld door de KNVB.

Eén van deze eisen is het hebben van een stewardorganisatie. Een steward is een vertegenwoordiger van de club die zich onder andere bezig houdt met het gastheer(vrouw)schap en het zorgen dat de wedstrijden van het eerste elftal probleemloos en veilig verlopen. Bij elke wedstrijd moeten er minimaal 5 stewards aanwezig zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze taak tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal willen vervullen.

Wilt u deel uitmaken van deze groep dan kunt u zich opgeven bij de veiligheidscoördinator Jurgen Zwaans (06-26464094)  of bij Imke van Dommele.

 

Sportfotograaf

Ben jij een gepassioneerde  (aankomend) fotograaf die zich graag wil mengen in een bewegelijk team en een geweldige sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Word dan onze sportfotograaf van het 1e team en maak bij elke thuiswedstrijd prachtige foto’s (uitwedstrijden optioneel).

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met bestuurslid Communicatie; Dennis Groenenboom, communicatie@vvspijkenisse.nl.

error: Content is protected !!