dinsdag, november 21

Blijft Spijkenisse ongeslagen na jong Fc Volendam?

Aanstaande zaterdag speelt Spijkenisse in de derde speelronde van de Derde Divisie een thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam. Na de 2-2 tegen Jong FC Groningen en 1-1 bij Scheveningen proberen de groen-witten haar ongeslagen status te behouden.

De beloften van FC Volendam staan onder leiding van Berry Smit en wisten vorige week met 0-0 gelijk te spelen bij Capelle. Die week daarvoor won het zelfs van Quick Boys met 3-2, al moet daar de kanttekening bij worden geplaatst dat er toen een aantal eerste elftalspelers mee deden als Kees Kwakman en Rodney Antwi. Het zal afwachten worden welke spelers er zaterdag zullen afreizen naar Spijkenisse met de ploeg die vorig seizoen verdienstelijk in de subtop van de Derde Divisie eindigde. Het eerste elftal van de Volendammers speelt op vrijdagavond.

Ons vlaggenschip is de Derde Divisie zoals we allen weten begonnen met twee gelijke spelen en het zal dan ook zaterdag proberen om weer een mooie wedstrijd voor het publiek op de mat te leggen. Geen enkele ploeg wist de volle buit over te houden uit de eerste twee duels, maar er is ook geen enkel team zonder punten. Een gegeven dat nu al lijkt aan te geven dat iedereen van elkaar kan winnen in deze mooie competitie.

Lukt het Spijkenisse zaterdag de punten op sportpark Jaap Riedijk te houden? De ploeg kan jullie steun in eigen huis weer goed gebruiken!

Spijkenisse – Jong FC Volendam, aanvang 14:30!