zondag, juli 15

vv Spijkenisse gaat voor € 10.000,= met de Grote Clubactie

Spijkenisse, 7 september 2017 –

Leden van vv Spijkenisse starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Dit in de vorm van: Contante loten en eenmalige machtiging.
Liever online lot kopen? Ga dan naar http://clubactie.nl/actie/VVSpijkenisse

Ben je een ondernemer en wil je je personeel belonen met loten of loten bij het kerstpakket erbij geven? Informeer dan naar onze Superlot bij onze clubcoördinator mjsengelen.vvspijkenisse@ziggo.nl

vv Spijkenisse gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Margery Engelen, clubcoördinator “de Grote Clubactie” van vv Spijkenisse:
“Dit jaar hopen wij met de opbrengst € 10.000,= o.a. de kantine op te knappen en gezellig m
aken, meer jeugdactiviteiten organiseren en een leuke gedeelte creëren in de kantine voor de jeugdleden om lekker te “chillen”.
Hiermee willen we bereiken, dat onze leden het fijn vinden om gezellig na de trainingen en wedstrijden op de vereniging te blijven hangen! Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.
Onze leden die loten verkopen kunnen ook leuke prijzen winnen bij de Grote Clubactie, ze kunnen lid worden van  *kids.clubactie.nl* en wij gaan als vereniging ook een eigen verkoopwedstrijd opzetten.

Indien er vragen zijn, graag mailen aub.

Met Vriendelijke groeten,
Margery Engelen -Doelgani