dinsdag, november 21

Spijkenisse tegen VVOG op zoek naar eerste driepunter

Aanstaande zaterdag speelt Spijkenisse opnieuw een thuiswedstrijd in de Derde Divisie.
Ditmaal komt koploper VVOG uit Harderwijk op bezoek op sportpark Jaap Riedijk voor de vierde speelronde van de competitie.De bezoekers zijn na drie duels nog ongeslagen koploper na winstpartijen op Scheveningen (3-0) en Jong FC Twente (1-0) en een puntendeling bij Harkemase Boys (0-0).
De ploeg van Hans van Arum is al jarenlang een vaste klant in de top van het amateurvoetbal. Na jarenlang in de Hoofdklasse te hebben geacteerd, maakte de club in 2016 de stap naar de huidige Derde Divisie.Spijkenisse maakt vooralsnog geen verkeerde indruk in de competitie met attractief voetbal, maar een echte driepunter bleef vooralsnog uit. Vorige week werd er na een slechte start met 3-4 verloren van Jong FC Volendam, maar de groen-witten van Peter Wubben zullen zaterdag graag de volle buit in eigen huis houden.De weersverwachtingen zijn voor zaterdag beter als de afgelopen dagen in ons kikkerlandje, maar dat weerhoudt jullie er natuurlijk niet van om onze mannen zaterdag weer te steunen!

Tekst: Thom Jansen