dinsdag, november 21

vacatures deels vervult

De aanmeldingen voor de ballenjongens/-meisjes stromen binnen. Onze dank hiervoor.
Binnenkort zullen zij langs de velden te bewonderen zijn.

Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat Martin Smit en Piet van Dijk onze club komen versterken.

Martin Smit zorgt ervoor dat v.v. Spijkenisse TV weer terug in de lucht is. Onze cameraman, regisseur en editor heeft afgelopen zaterdag met onze apparatuur proef gedraaid. Op ons Youtube kanaal is de samenvatting van v.v. Spijkenisse-Jong Volendam te zien. Martin is enthousiast begonnen en zal komende wedstrijden aanwezig zijn om beelden vast te leggen. De samenvattingen zullen nog verder vorm krijgen.

Piet van Dijk zal onze redactie gaan bemannen. Piet heeft veel ervaring onder andere opgedaan bij het AD en bij de gemeente Nissewaard. Vanaf aanstaande zaterdag zal hij bij thuis- en uitwedstrijden aanwezig zijn om verslag uit te brengen. Binnenkort zal ook de poort brief weer verstrekt kunnen gaan worden. Zijn verslagen zullen online en in andere media terug te lezen zijn.
Wij heten Martin en Piet van harte welkom bij onze club en wensen Martin en Piet veel succes toe.

Met hun komst zijn een tweetal leemten opgevuld en zetten wij een volgende stap om ons verblijf in de derde divisie een succes te maken.

Wij zijn echter nog op zoek stewards, een fotograaf en een stadionspeaker. Zie het eerder geplaatste bericht met de vacatures voor meer informatie.