woensdag, oktober 18

Nieuwe Business Partners: Prosel en Montaza

Businessclub vv Spijkenisse is blij te melden dat zij met twee nieuwe Business Partners een overeenkomst heeft mogen sluiten als nieuwe leden van onze Businessclub.

Prosel Nederland B.V. – Rotterdam
geeft advies en (project)begeleiding ten behoeve van afbouwwerkzaamheden in de burgerlijke en utiliteitsbouw alsmede het uitvoeren van klein onderhoud en groothandel in bouwmaterialen.

Adres: Prosel Nederland B.V.
Breevaartstraat 15
3044 AG Rotterdam
Contactpersoon: de heer Gino Pasten
Tel: 010-8200231
e-mail: gino@pasten.nl

Montaza Personeelsdiensten B.V. – Spijkenisse
is actief in de uitzendbranche.

Zij adviseert, bemiddelt en begeleidt werkzoekenden en verleent nazorg op de terreinen personeelsmanagement, werving en selectie, management consultancy, detachering van personeel alsmede het uitzenden/ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Adres:  Montaza Personeelsdiensten B.V.
Pascalweg 7
3208 KL Spijkenisse
Contactpersoon: mevrouw Sandra Smetisko
Tel:  06-51321900
e-mail:  info@montaza.eu

Businessclub v.v. Spijkenisse bedankt Sandra en Gino voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen ze vaak in onze Businessruimte te ontvangen.