dinsdag, september 26

O19-1 bekert door!

Afgelopen zaterdag speelde onze O19-1 om 15.00 uur (een half uur later dan gepland) de 2e bekerwedstrijd van het seizoen uit tegen HVC’10 in Hoek van Holland.

De O19-1 begon in de vertrouwde 1-4-3-3 opstelling afwachtend aan de wedstrijd.

Na 7 minuten een diepe bal van de keeper van HVC, die werd doorgekopt door de spits, kwam onze O19-1 tegen de verwachting in op een 1-0 achterstand door de mee opgekomen nummer 7 van HVC.
Door het regenachtige weer kon ondergetekende niet heel veel notities van de wedstrijd maken, maar in minuut 25 kon Sven de 1-1 aantekenen vanaf de penaltystip na een handsbal in het zestienmetergebied van HVC.
Hierna werd het spel van beide kanten grimmiger waarbij Spijkenisse wilde voetballen en probeerde HVC het vooral met de lange bal op de lange spits.

In minuut 45 leidde dit tot de 1-2 door Youri na een mooie aanval over rechts met de voorzet van Mark. Ruststand 1-2!

In de rust nog geen wissels.

In minuut 50 scoorde Mark via de binnenkant van de paal de 1-3 na een mooi afstandsschot vanaf de punt van het zestienmetergebied.
Tussen minuut 55 en 75 werden hierna vijf wissels doorgevoerd.

Dit was voor Spijkenisse het moment om toch nog even aan het doelsaldo te werken en zich op te maken voor het seizoen.
In minuut 80 kon Raihy de 1-4 intikken na een solo door het midden van Mark en kon Mark na een goede wedstrijd de  uiteindelijke 1-5 aantekenen na een assist van Sven.

Volgende week de eerste competitiewedstrijd van het seizoen om 15.00 uur tegen Smitshoek O19-1

Wedstrijdverloop:

• Sven (penalty)
  • Youri
  • Mark
  • Raihy
  • Mark

Opstelling:

Olivier, Damian (75. Aron), Jesse L., Sirano, Jesse D. (70. Raihy), Alessandro (75. Jerro), Sven, Gavin, Youri (60. Everon), Mark en Tyrone (55. Leo)

Hier de foto’s van deze wedstrijd:

« 1 van 2 »

Foto’s: Wensley