dinsdag, januari 23

GEZOCHT: Gastheren en/of gastvrouwen (zaterdagen)

Voetbalvereniging Spijkenisse is op zoek naar gastheren en/of gastvrouwen voor op zaterdag in onze commissiekamer.

De commissiekamer is het centrum van vv Spijkenisse. Op zaterdagen ontvangen we thuisteams, uitspelende teams, (KNVB-)scheidsrechters, scouts etc. Met behulp van een vooraf gemaakte veld- en kleedkamerindeling proberen we onze thuiswedstrijden zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Omdat we met gemiddeld 32 wedstrijden op enige momenten met een krappe bezetting kampen, zouden we graag  extra gastheren of gastvrouwen willen.

We zorgen ervoor dat er altijd iemand aanwezig is die ervaring hierin heeft, zodat je er niet alleen voor staat. We zoeken bezetting voor dagdelen / enkele uurtjes per zaterdag. Alle hulp is welkom!

Voor meer info kan je opnemen met onze wedstrijdsecretaris:
Sven Tilleman
Wedstrijdzaken.jeugd@vvspijkenisse.nl
06-23703998 (bij voorkeur via Whatsapp)

#wijzijnSpijkenisse