woensdag, oktober 18

AD Clubheld 2017: Stem op Sven!

Vanaf 27 september 2017 wordt er in iedere gemeente van Nederland op zoek gegaan naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Onze wedstrijdsecretaris Jeugd Sven Tilleman is één van de genomineerden.

Half november is de feestelijke Award Uitreiking van de campagne. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2017 verdient. Alle regiowinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen natuurlijk ook een mooie prijs.

Stemmen op Sven kan HIER