woensdag, oktober 18

Spijkenisse ontvangt DVS’33

Spijkenisse 1 wil zich rehabiliteren

De staf en spelers van 1 likten deze week de wonden. Trainer Peter Wubben eist meer strijd in de duels. Volgens de leidsman gaan er te veel duels verloren waardoor het initiatief in de wedstrijden verdwijnt.
Tegenstander komende zaterdag op het sportpark Jaap Riedijk is DVS’33 uit Ermelo.
Onze gasten van zaterdag kennen een uitstekende competitiestart en zijn bovenin de ranglijst terug te vinden. DVS’33 heeft 1300 leden en vervult een belangrijke maatschappelijke functie in het Gelderse dorp. Het wordt dus een zware klus voor Spijkenisse dat niet alleen onderaan maar ook bovenaan staat. Topscorer Michael van Dommelen voert de ranglijst aan en op hem is alle spijkenisser hoop gevestigd.
Met dank aan Piet van Dijk

Scheidsrechter van dienst is de heer Marcel Roeleveld die om 14.30 uur laat aftrappen.

Iedereen met een groen/wit hart wil de punten op ons sportpark houden. Daarbij kunnen we alle support goed gebruiken. Tot zaterdag.