maandag, juni 18

Allport Industrial and Maritime Supplies B.V nieuwe Business Partner

0

Businessclub v.v. Spijkenisse is blij mee te kunnen delen dat zij een overeenkomst heeft gesloten met Allport Industrial and Maritime Supplies B.V. als lid van de businessclub en kledingsponsor bij onze Hoofdmacht.
Directie en management van Allport zijn voor velen geen onbekenden binnen onze club.
Haar directeur, van jongs af aan lid van vv Spijkenisse, was jarenlang een vaste kracht als speler van ons eerste. Altijd groen/witter in hart en nieren en daardoor met deze overeenkomst onze club een warm hart toedragend. Ook zijn dochters die het management vormen van Allport zijn van kleins af aan opgegroeid bij onze club en nog vaak op onze velden te vinden als supporter van ons eerste elftal.
Allport is een ISO 9001:2015 gecertificeerde onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek en gespecialiseerd in de levering van een uitgebreide range van hoogwaardige slangen, koppelingen, afdichtingen, kunststoffen, rubber, vlinderkleppen, kogelkranen,
appendages en toebehoren. Deze producten kunnen veelal uit voorraad geleverd worden.
Allport is actief in de Internationale scheepvaart, Tankterminals c.q. Opslagbedrijven, Industrie en Transport.
Het leveren van maatwerk, het testen/certificeren van slangen op locatie en verhuur van tijdelijk leidingwerk, slangen, kleppen, pompen etc. ter vervanging van beschadigd of verstopt leidingwerk is core business voor Allport.
Door een intensieve samenwerking met wereldwijd een van de grootste producenten op het gebied van compositieslangen – de firma Gutteling B.V. in Rotterdam- heeft Allport de kennis in huis een oplossing te bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van compositieslangen.
Dankzij het samenwerkingsverband met Gutteling B.V. heeft Allport uitstekende mogelijkheden ook wereldwijd leveranties te verzorgen.
Op www.allport.nl vindt u uitgebreidere informatie over alle producten, werkzaamheden en diensten die aangeboden kunnen worden.
Businessclub v.v. Spijkenisse dankt Directie en management van Allport Industrial and Maritime Supplies B.V. voor het in haar gestelde vertrouwen en zien uit naar een goede samenwerking.

Allport Industrial and Maritime Supplies B.V.
Torontostraat 20
3197 KN Rotterdam-Botlek
Tel. 0181-297010
info@allport.nl
www.allport.nl

error: Content is protected !!