dinsdag, november 21

VV Spijkenisse wil naast ASWH op de ranglijst kruipen

Er is de spelers van Spijkenisse alles aan gelegen de tweede opeenvolgende overwinning te behalen. Na de verrassende winst op Jong FC Twente in Hengelo afgelopen zaterdag hebben de groen-witten de smaak te pakken gekregen en willen het thuispubliek laten ervaren ook op het Sportpark Jaap Riedijk hun mannetje te staan. Bij winst op Altijd Sterker Worden Hendrik-Ido-Ambacht kruipen de mannen van trainer Peter Wubben naast de bezoekers op de ranglijst. Momenteel behaalde ASWH drie punten meer in de competitie zodat Spijkenisse de gasten van zaterdag op de hielen zit. Spijkenisse komt geruggesteund door de eerste winst bijzonder gemotiveerd aan de start en wil voor een herhaling van vorige week zorgen. Met de nadruk op de aanval, gesteund door een bijzonder strijdlustig middenveld en een bijna foutloos spelende achterhoede werd de eerste zege een feit. Spijkenisse krijgt de winst echter niet cadeau. De gasten spelen al langer dan Spijkenisse op een hoger niveau en trainer Jack van den Berg kent als geen ander het klappen van de zweep. Het publiek kan zich als twaalfde man achter de thuisclub scharen om samen met de spelers en de technische staf de klus te klaren. Om oud-voorzitter Jo Witteveen nog eens te citeren:,, Spijkenisse is niet mijn club, niet uw club, maar onze club.”
Tekst Piet van Dijk

Voor Marco de Borst en Michael van Dommelen is dit een weerzien met een club waar zij eerder gevoetbald hebben.
De derby van de regio Rijnmond staat in de belangstelling. Radio en TV Rijnmond zijn zaterdag aanwezig.

Na de wedstrijd wordt de derde helft ingeluid door onze DJ Ferry Koestering. Tot zaterdag.