dinsdag, november 21

O15 0-0 tegen MVV

Spijkenisse O15 speelt 0-0 tegen MVV

Vol zelfvertrouwen, een goede trainingsweek en een ongeslagen status in de afgelopen wedstrijden gingen wij vol goede moed op naar een nieuwe confrontatie met een bvo club uit het zuiden, namelijk Stichting MVV, die een klein busreisje achter de rug hadden voordat ze het veld op konden. Na het begin van de wedstrijd werd meteen duidelijk dat deze tegenstander meer voetballend vermogen heeft dan Fortuna vorige week. Daarom stonden wij de eerste 10 minuten best wel onder druk, zonder dat hier echt uitgespeelde kansen uit kwamen voor MVV. Langzamerhand zag je dat wij hier wat onder uit konden voetballen en meer richting hun doel konden komen. Waar ze vorige week vielen als appeltjes, miste we nu net de absolute scherpte om hier in de 1helft het verschil te maken. Zo ook bij één van onze vleugel aanvallers; de voorbereiding in de 1 tegen 1 was prima, maar het schot op doel miste de juiste richting.

Met 0-0 gaan we de rust in en proberen we de jongens de juiste informatie mee te geven voor de tweede helft.

De tweede helft was niet zozeer goed, wel spannend en vol met strijd. Het was zo’n wedstrijd waar bij de eerste die scoorde ook de wedstrijd zou winnen, maar aan welke kant zou die vallen. Gaandeweg werd het spel ook wat steviger gespeeld, uiteindelijk koste dat ons een rode kaart en moesten we nog ruim 10 minuten stand houden. We hebben nog wel geprobeerd om met een lange trap van onze keeper de spitsen te bereiken, zodat zij met een individuele actie zichzelf en het team konden belonen met die goal, maar zover kwam het helaas deze keer niet.

Zo eindigde de wedstrijd, waar deze mee begon, 0-0

Geen nood aan de man, zelf ook de nul gehouden, één van de opdrachten vooraf gesteld, leuke duels gezien; ook gezien waar nog aan gewerkt moet worden; hier hebben we de komende week weer voor, incl. een doordeweeks bekerprogramma

Met sportieve groet, Marco Konings