maandag, december 18

Onego Shipping & Chartering B.V. nieuwe Businesspartner

Businessclub v.v. Spijkenisse is blij te melden dat zij met Onego Shipping & Chartering B.V.  een tweejarige overeenkomst als nieuwe Businesspartner heeft kunnen sluiten.

Haar directeur, Marcel van Eijsden is voor velen van ons geen onbekende en is ook met grote regelmaat bij de wedstrijden en in onze businessruimte aanwezig.

Onego Shipping & Chartering B.V. is een jong en dynamische internationale scheepvaart onderneming, hun hoofdkantoor is sinds 2001 gevestigd in Rhoon.
De hoofdactiviteit van Onego is het bevrachten van hun multi purpose vloot in met name het Noord-Atlantische gebied met ladingen voor onder andere gerenommeerde klanten en wereldwijd opererende industriële bedrijven. Met een aantal van deze bedrijven heeft Onego Shipping & Chartering tevens lange termijn contracten voor de verscheping van goederen van verschillende aard b.v. staal – metalen-project en off-shore goederen–houtpulp-klei-tarwe-fluorspar etcetera.
Andere vaargebieden waar Onego Shipping & Chartering zeer actief is zijn de Baltische staten en het Carribisch gebied met kantoor in St. Petersburg en Noord- en Zuid Amerika ( Houston)

De vloot  waarmee de wereldwijde klantportfolio van Onego wordt bediend bestaat uit ca. 25 multi-purpose schepen met een draagvermogen variërend van 8.000 tot 40.000 ton.

Voor een uitgebreidere informatie over Onego Shipping & Chartering, kijk  op:  www.onego.nl

Wij danken Marcel en zijn management voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen hen vele malen te mogen begroeten op onze club.

Onego Shipping & Chartering B.V.
Spui 24
3161 ED Rhoon