vrijdag, juli 20

Peter Wubben en zijn ploeg genomineerd

0

SPIJKENISSE – Op maandagavond 11 december aanvang 20.00 uur begint in theater De Stoep de uitreiking van de sportawards van de gemeente Nissewaard. Voor de beste trainer van 2017 is Peter Wubben genomineerd. Voor sportploeg van het jaar staat het eerste voetbalteam van Spijkenisse hoog genoteerd vanwege de behaalde titel en promotie naar de derde divisie. Liefhebbers kunnen gratis kaarten bestellen bij De Stoep.

De sportwereld van de gemeente Nissewaard krijgt op maandagavond 11 december een podium. In theater De Stoep wordt stilgestaan bij de meest opvallende sportprestaties van 2017. Organisatoren Flip van Betuw (Rush Events) en Ardie den Hoed (Fast Forward) willen met dit sportgala een nieuwe traditie neerzetten voor sportief Nissewaard.
De avond staat in het teken van bijzondere prestaties. Een vakjury bepaalt wie zich de beste sporter van Nissewaard mag noemen. Daarnaast worden ook prijzen uitgereikt voor de beste club, trainer, talent, sporter met een beperking en bestuurder. Verder is er een prijs voor de meeste veerkracht en wordt er op het podium in De Stoep ook een Oeuvre Award uitgereikt. Bovendien krijgt het publiek de gelegenheid om haar voorkeur via een publieksprijs kenbaar te maken. In samenspraak met de gemeente Nissewaard is ook besloten om aandacht te schenken de meest gezonde vereniging van de gemeente. Die ontvangt de High Five Award. “We zijn heel blij dat de gemeente de waarde van een sportgala voor Nissewaard erkent en als partner de organisatie van dit evenement ondersteunt”, aldus Van Betuw.
Wethouder Sport, Martijn Hamerslag is enthousiast over het initiatief voor een sportgala: “Nissewaard heeft veel te bieden op het gebied van sport. We hebben veel kampioenen en talenten, maar ook sterke verenigingen die onze inwoners op recreatieve wijze in beweging brengen. Een podium om al deze inzet in de spotlight te zetten, is dan ook volledig verdiend! Bovendien zien we vaak dat successen een inspiratiebron vormen voor de jeugd om ook te willen sporten. Dat zou ook nu een mooi extra resultaat zijn.”
Het theater van directeur Rob van Wijk is de tweede partner van het evenement: “Ik ben in het theater in Gorinchem werkzaam geweest. Daar is het jaarlijkse sportgala uitgegroeid tot een traditie waar inmiddels bijna duizend mensen naar toe komen. Leuk dat we dit in Nissewaard ook gaan proberen.” Den Hoed en Van Betuw hebben met hun bedrijven gezamenlijk net iets meer dan vijf weken om het Sportgala Nissewaard neer te zetten. “Wij gaan die uitdaging aan en voelen ons gesterkt door de positieve reacties van de gemeente Nissewaard en theater De Stoep. Het wordt een avond waarop de sportwereld en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten om het jaar gezamenlijk en feestelijk af te sluiten. We moeten het bedrijfsleven nog wel warm zien te maken voor deze nieuwe traditie in de sportwereld. Maar ik heb inmiddels al wat mensen voorzichtig gepolst en daar is het initiatief goed ontvangen”, aldus Van Betuw. We zijn er daarom ook van overtuigd dat maandag 11 december in De Stoep een mooie avond in een prachtig theater wordt. Het Sportgala Nissewaard wordt wat ons betreft een nieuwe traditie.”

Klik hier voor de uitnodiging

Gratis toegangskaarten voor het Sportgala Nissewaard 2017 zijn verkrijgbaar via de website van
Theater De Stoep: www.theaterdestoep.nl.

error: Content is protected !!