maandag, december 18

Spijkenisse knokt verder

Na 8 punten uit de laatste 4 wedstrijden heeft Spijkenisse de smaak te pakken gekregen en wil deze serie zaterdag tegen Ons Doel Is Nuttig 59 met alle plezier voortzetten. Odin59 is echter geen gemakkelijke tegenstander. De gele leeuwen handhaafden zich via de nacompetitie ternauwernood in de derde divisie en staan momenteel op de elfde plaats op de ranglijst met 4 punten voorsprong op Spijkenisse. De club heeft in Heemskerk zich de bijnaam het Leicester City van Noord Holland verworven. ,,Dat komt omdat we prestaties leveren die niet van ons verwacht worden,” legt trainer Richard Plug van Odin59 de koosnaam uit. ,,Het vorig seizoen tipte iedereen ons als degradant. Ontsprongen de dans en spelen dit seizoen met beperkte middelen optimaal mee.” Gesterkt door de eerste thuiszege staat Spijkenisse op scherp om met de volle buit van het veld naast kasteel Assumburg te lopen.