dinsdag, januari 23

Loop jij ook mee voor het goede doel?

SantaRunSpijkenisse

16 december

Alweer de vijfde Rotary Santa Run in Spijkenisse! Een lustrum dus!                             Doe jij dit jaar ook mee?
Dit kan individueel of als groep/ploeg.                              Met je bedrijf, afdeling, sportclub, vrienden, familie of als gezin met de kids!

Schrijf je HIER in. Doe je dit jaar niet mee? Dan help je ons enorm om onze facebookpagina te liken en te delen! Doneren kan natuurlijk ook altijd!

Stichting Leergeld
Loop jij ook mee voor het goede doel?

Ook dit jaar loop je weer voor een heel Goed Doel, namelijk
Stichting Leergeld Voorne-Putten.

Als je de stichting niet kent ben je gezegend met voldoende inkomsten! Stichting Leergeld betaalt namelijk voor kinderen op Voorne-Putten die in armoede leven (dat zijn er stiekem behoorlijk veel) het lidmaatschap van een sportclub, de kosten voor een schoolreis/werkweek, etc. Je deelname aan zoiets grappigs als een Santa Run, helpt om deze kinderen binnen onze regio te helpen/ondersteunen. Dus schrijf je hier snel in OF stort een leuke donatie via de site!