dinsdag, januari 23

Kort verslag ALV

De bijeenkomsten zijn niet zo populaire maar wettelijk verplicht. Er komen doorgaans niet veel leden op af. Een keer per jaar stelt het bestuur het reilen en zeilen van de hele club aan de kaak en ontvouwt eventueel nieuwe plannen.
Zo ook bij de ons. Voorzitter Richard Sitton ging in op het steeds nijper wordende aantal vrijwilligers dat een probleem gaat worden. Het met zijn allen is meer dan ooit van toepassing. Er wordt in het begin van het nieuwe jaar een werkgroep opgericht die zich over dit probleem buigt.
Er moet meer aandacht voor het vrouwenvoetbal komen. Een tekort aan kleedkamers brengt sowieso een ledenstop.
Ongeveer 30 procent van de financiele transacties gebeurt met de pinautomaat.
De opbrengst van de oude kranten loopt terug. De oude kranten kunnen nog steeds worden ingeleverd bij de club ondanks de nieuwe bakken in de wijken.

inzamelpunt naast zijingang

Volgend jaar staan er enkele belangrijke zaken op het programma waarover dus iedereen zijn zegje kan doen…
Spijkenisse is onze club