dinsdag, januari 23

Businessclub feliciteert Meesterbakker Voskamp

Wij feliciteren onze businessclub partner met het behalen van de tweede plaats in de AD Oliebollentest 2017 met een dikke 9,9. In 2010, 2015 en 2016 behaalden hun oliebollen de eerste plaats in deze test.

Dat Arnold Kabbedijk, leidinggevende binnen Meesterbakker Voskamp en verantwoordelijke voor het gehele oliebollenproces, weet hoe een perfecte oliebol hoort te smaken staat inmiddels buiten kijf. Toch doet hij elk jaar weer zijn uiterste best om zijn bollen nóg beter te maken. Proeven, receptuur aanscherpen, bakken, weer proeven… Wederom een hoge positie in de AD Oliebollentest is dan natuurlijk een mooie kroon op het werk. Proficiat.

In verband met de verwachte drukte is er een extra verkooppunt bij hun bakkerij aan de Ohmweg 10 in Spijkenisse op 29, 30 en 31 december van 8.00 tot 16.00 uur. Op 31 december zijn ook alle winkels extra geopend uitsluitend voor de verkoop van oliebollen, appelbeignets, ananasbeignets en berliner bollen. Klik hier voor meer info over de openingstijden.