vrijdag, juni 22

CONTRIBUTIE: belangrijke mededeling van het bestuur

Sinds 3 augustus zijn wij bezig met het incasseren van de contributie over het seizoen 2017-2018.

Aan onze oproep om jullie e-mailadres door te geven is massaal gehoor gegeven, zodat de digitale facturen konden worden toegezonden. Het blijft zaak om eventuele  wijzigingen van het e-mailadres aan de ledenadministratie door te geven. Graag deze zenden naar: ledenadministratie@vvspijkenisse.nl

De leden die hun contributie om welke reden dan ook NOG niet hebben voldaan, hebben de factuur alsnog per post ontvangen. Deze leden krijgen tot 14 januari de tijd hun achterstallige contributie te voldoen. Mocht de contributie dan nog niet voldaan zijn, dan wordt de digitale spelerspas geblokkeerd. Deelname aan wedstrijden is hierdoor uitgesloten. De mogelijkheid om te trainen wordt tevens ingetrokken.  Nadat de contributie is voldaan wordt de spelerspas weer vrijgegeven.

Voor leden die een betalingsregeling hebben geldt het bovenstaande niet, tenzij zij deze regeling niet nakomen.