zaterdag, juli 21

Spijkenisse oefent tegen Kozakken Boys

In de voorbereiding voor de tweede competitiehelft oefent Spijkenisse komende dinsdag 9 januari aanvang 20.00 uur tegen tweede divisionist Kozakken Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Werkendam op het sportpark De Zwaaien. Zowel voor Spijkenisse als voor de Boys staat er bij de hervatting van de competitie heel wat op het spel. Spijkenisse moet van Capelle winnen en de Kozakken Boys knokken voor de laatste kans op de titel in de uitbeurt tegen Katwijk. Kozakken Boys baarde in het verleden opzien in de KNVB beker door in eigen huis nipt met 2-0 van PSV en 2-1 van AJAX te verliezen. Op het einde van het seizoen wordt afscheid genomen van de huidige trainer Danny Buijs die wordt opgevolgd door Jasper de Muijnck. De verdediging van Spijkenisse zal aardig op de proef worden gesteld en zal bovendien weer moeten wennen aan het Nederlandse weer.