zaterdag, juli 21

Smullen voor fijnproevers

0

Komende zaterdag bieden wij een compleet menu voor echte smulpapen. Het sportpark Jaap Riedijk wordt daarvoor omgetoverd in een drie sterren restaurant.
Om 13.00 uur vindt de aftrap plaats tussen twee teams samengesteld uit spelers die ooit de kleuren van de hoofdmacht van Spijkenisse verdedigden. DEZE OUD-OUD WEDSTRIJD GAAT DOOR OMSTANDIGHEDEN NIET DOOR. Om half drie wordt het onbetwiste hoofdgerecht geserveerd. Het huidige eerste bindt dan de strijd aan met Capelle met als inzet in elk geval heel even wat verlost te zijn van direct degradatiegevaar in de derde divisie. Aansluitend is het niet te versmaden toetje in de kantine tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Matige voorbereiding

Het zat zowel Capelle als Spijkenisse niet mee in de oefencampagne in de voorbereiding. Capelle verloor met 5-1 van Rijnsburgse Boys en Spijkenisse kwam niet tot winst tegen Oranje Wit 0-2 en Jodan Boys. Bovendien speelt nog de affaire rond Magreb’90 waardoor de stand op de ranglijst nog steeds een voorlopig karakter heeft. Zowel Spijkenisse als Capelle zitten in hetzelfde schuitje. Winst is noodzakelijk waardoor de toeschouwer verzekerd is van de nodige spanning en veel inzet van de kemphanen om dat doel te verwezenlijken.
Met dank aan Piet van Dijk.

Scheidsrechter van dienst is de heer Mike de Bruyn. Wederom een scheidsrechter uit het KNVB talententraject.
Aftrap: 14.30 uur

error: Content is protected !!