vrijdag, juni 22

Kerstvakantie toernooien groot succes!

VV Spijkenisse in de ban van toernooidagen

Tijdens de kerstvakantie was het bij VV Spijkenisse een drukte van belang. Niet één, maar twee dagen stond de club in het teken van jeugdtoernooien.

Zo was daar op donderdag 4 januari het toernooi voor de Jo8 en Jo9. Er waren 5 poules en er zouden 27 teams komen. Helaas hoorde de organisatie ’s ochtends dat er een paar teams niet kwamen en 1 teams kwam zonder bericht niet opdagen dus dat legde even een druk op de toernooicommissie. Maar al snel waren er nieuwe schema’s en liep alles weer zoals het zou moeten voor de 22 deelnemende teams.
Tijdens de wedstrijden was er ook nog tijd voor de spelertjes om deel te nemen aan de andere activiteiten die voor hen waren georganiseerd.

Zo was daar blikgooien, grabbelen in de grabbelton, het hardste schot en penalty schieten. Ook konden de kinderen met hun strippenkaart warme chocomel halen met wat lekkers. De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking waar er voor alle spelers een medaille was en per team een beker.

Op 5 januari was de DPD / VVS Nissewaard Cup voor Jo15 teams. Een wintertoernooi voor deze leeftijdscategorie was nieuw voor ons tijdens de kerstvakantie, maar werd door veel teams gebruikt als een mooie opstart na de winterstop. Met 4 volle poules werd de dag in twee gedeeld zodat de toernooicommissie zeker wist dat ook als het weer tegen zou zitten het toernooi doorgang kon vinden op de kunstgrasvelden. 22 deelnemende teams werden er 20, maar ook dit werd snel weer in nieuwe schema’s gegoten en zorgde verder niet voor problemen. Natuurlijk was er warme chocomel en wat lekker voor de spelers. Een penalty bokaal en het hardste schot zorgde voor wat extra competitie. Hiervoor waren net als de dag ervoor individuele bekers te winnen. De penalty bokaal werd per poule gewonnen door het spelen van een finale met de winnaars van elk team.
Uiteraard was er per team een beker, maar voor iedere speler en trainer had de dagsponsor, DeltaPort Donatiefonds (DPD), de commissie bedrukte bidons laten verzorgen in de club kleur groen. Een super aandenken wat tijdens de rest van het seizoen ook goed van pas komt. DeltaPort Donatiefonds bedankt.

Naast dit bedankje wil de toernooicommissie ook de overige sponsoren, Bakker Voskamp, Le Bon Ton en Franc’s Dierenshop , de keepers van de C en A selectie voor de penalty bokaal en alle andere vrijwilligers bedanken. Zonder hen zijn deze dagen niet te realiseren, dus bedankt en hopelijk op naar de volgende toernooidagen. U heeft ze toch wel al in de agenda staan hè?!

Zondag 11 maart as voor Jo11 en zondag 25 maart voor Jo13. Tot dan