zondag, april 22

vv Spijkenisse zint op revanche tegen Jong Almere City

Spijkenisse – Het is al lang geleden en toch zit het nog vers in het geheugen. Een 8-1 nederlaag poets je niet zomaar weg. In de uitbeurt tegen Jong Almere City ging Spijkenisse zwaar het schip in en slikte een desastreuze nederlaag met giga cijfers. Het was een wedstrijd waarin bij Almere alles lukte en bij Spijkenisse vrijwel niets. Almere pakte de koppositie op de ranglijst maar is die intussen kwijtgeraakt aan Spakenburg en staat nu tweede op de ranglijst met 4 punten achterstand. Spijkenisse heeft dus wat recht te zetten en zal alles uit de kast halen om zich te rehabiliteren. Almere neemt trouwens na dit seizoen afscheid van het kunstgras. De club wil de hogere ambities waarmaken op echt gras en heeft die beslissing weloverwogen genomen. Spijkenisse hervatte op een acceptabele manier de competitie en wil die lijn doortrekken. De eerste stap is gezet. Een directe degradatieplaats is verlaten. Een goed vervolg wordt hopelijk zaterdag ingezet. Om 14.30 uur begint het eerherstel tegen Jong Almere. U moet daar ongetwijfeld bij zijn om de groen witten te ondersteunen in het streven onderin de ranglijst weg te komen.