zaterdag, juli 21

Grote schoonmaak in januari – Reclameborden gereinigd door Maers Groep.

0

De reclameborden rondom ons hoofdveld waren hoognodig aan een grondige schoonmaakbeurt toe. Een gigantische klus waar wel de nodige professionele apparatuur voor nodig is.
Heel blij waren wij met de toezegging van ons Businessclub lid Maers Groep – bij thuiswedstrijden altijd vertegenwoordigt door haar directieleden Marcel de Jonge en Erik van Os – om deze klus voor ons te klaren.
Afgelopen dinsdag en woensdag is dit gebeurd en alles ziet er weer spik en span uit.

Wij danken Marcel en Erik van harte voor de uitvoer van deze werkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf Maers Groep – een begrip in de schoonmaakbranche.

In 1961 werd schoonmaakbedrijf L.P. de Jonge opgericht door Ben de Jonge.
In 1997 heeft Marcel de Jonge het bedrijf van zijn vader overgenomen en trad Erik van Os toe als tweede partner in het bedrijf en gingen ze verder onder de naam De Jonge & Van Os B.V.
Het bedrijf groeide zeer snel en om nog meer expertise op het gebied van schoonmaak, glas- gevelreiniging en vastgoedonderhoud binnen te halen werd in 2003 de overname van Eddy Treijtel Schoonmaak B.V. en Eddy Treijtel Geveltechniek een feit.
Door deze overname kon een betere landelijke dekking worden gegarandeerd en zij gingen verder onder de bedrijfsnaam Maers Groep.
Maers Groep biedt een uitgebreid pakket dienstverlening aan en zijn o.a. gespecialiseerd in schoonmaak, glasbewassing, gevelonderhoud en conservering, graffiti verwijdering op kantoren, scholen, fabrieken, sportcomplexen en vele andere sectoren.

Maers Groep is een VCA gecertificeerde onderneming en is lid van de OSB.

Medewerkers van Maers Groep zijn opgeleid en gediplomeerd volgens in de branche gestelde eisen en veel aandacht wordt besteed aan bijscholing en ondersteuning. Ze zoeken nog  Ervaren specialisten Gevelreinigers en met SPOED!! Ervaren Glazenwassers 

Voor uitgebreidere informatie over het bedrijf bezoekt u hun websitewww.maers.nl of legt u contact met marcel.dejonge@maers.nl of erik.vanos@maers.nl

Zij informeren u graag over de mogelijkheden die zij met hun schoonmaakdiensten kunnen bieden.
Maers Groep
Stalpaertstraat 7
3067 XS Rotterdam
tel. 010-4567866
e-mail: info@maers.nl
website: www.maers.nl

MAERS ook onze schoonmaakspecialist.

error: Content is protected !!