zondag, april 22

Spijkenisse zet jacht op punten voort

De bus van Ringelberg zet komende zaterdag koers naar Veenendaal, zo’n 100 kilometer ver weg en ligt aan de Utrechtse Heuvelrug. Naar het sportpark Panhuis dat ongeveer 3200 gasten kan ontvangen. Daar is DOVO gehuisvest waar tegen Spijkenisse de jacht naar punten vervolgt om uiteindelijk het vege lijf in de derde divisie te redden. Wederom een finale voor de groenwitten. De heenwedstrijd eindigde in een 2-2 puntendeling en dus zijn er kansen. Zeker ook omdat trainer Peter Wubben weer over topscorer Mike van Dommelen kan beschikken. Van Dommelen liet door een blessure meer dan een maand verstek gaan maar speelde tegen Jong Almere City weer bijna de gehele wedstrijd, hetgeen de stootkracht van Spijkenisse ten goede kwam. DOVO bivakkeert op de zesde plek op de ranglijst. Spijkenisse zal weer alles uit de kast halen om het maximaal aantal punten mee over de brug te nemen.