vrijdag, juni 22

Sanisale/Keukensale voltooit plaatsing nieuwe keukens

Businesspartner Sanisale/Keukensale voltooit plaatsing nieuwe keukens op onze club.

Sanisale en Keukensale, onze Businesspartner gevestigd in de Iepenlaan 19 in Spijkenisse heeft bij onze club twee geheel nieuwe keukens en apparatuur geplaatst.
Een prachtig resultaat met een heel mooie uitstraling en voor onze kantine medewerkers en medewerksters prettig om in zo’n nieuwe omgeving te werken.

Businessclub v.v. Spijkenisse bedankt het management van Sanisale/Keukensale,
Ryan Lalay en Hamza Lalouti, voor het mogelijk maken van de plaatsing van deze keukens.

Tevens feliciteren wij de Sanisale/Keukensale vestiging in Spijkenisse met het 4-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met diverse leuke acties.

Sanisale en Keukensale zijn gevestigd in een prachtige showroom op de Iepenlaan in Spijkenisse waar maar liefst 30 keuken-, badkamer- en allerlei sanitairopstellingen geplaatst zijn. Er staan opstellingen in alle prijsklassen en kunt u direct zien hoe het bij u thuis zou kunnen worden.
Voor elk budget worden door de adviseurs van Sanisale en Keukensale -met de grootste zorg- de beste adviezen gegeven.

Sanisale en Keukensale ontzorgt de klant van A tot Z. Klanten kunnen op een adres terecht voor keukens, badkamers en een uitgebreid assortiment tegels, apparatuur en accessoires.
Sanisale en Keukensale werkt met alle grote A–merken sanitair, waaronder Villeroy en Boch, Sphinx, Duravit en Grohe.
De keukens worden allemaal op maat geproduceerd in Duitsland, inclusief apparatuur van alle bekende A- merken zoals Siemens, Boretti, Quooker, Miele en AEG.

Als u de maten van de keuken of badkamer bij u heeft, kan er direct geheel vrijblijvend een 3D ontwerp worden gemaakt en een aanbieding gedaan.
Als u de uitgezochte materialen geinstalleerd wilt hebben, maakt de adviseur een afspraak om de situatie thuis te beoordelen en zal het vakkundige montageteam het gehele proces op professionele wijze uitvoeren en begeleiden.

Maak kennis met Sanisale en Keukensale en bezoek voor uitgebreide informatie ook hun website: www.sanisale.com/spijkenisse

Voordeel voor leden van v.v. Spijkenisse:
Op vertoon van ledenpas ontvangt u 10% korting op de factuur bij de aanschaf van keuken, badkamer of accessoires.

Sanisale / Keukensale
Iepenlaan 19
3202 XV Spijkenisse (tegenover de brandweerkazerne)

Email: info@sanisale.com