zondag, april 22

Nieuwkomers Ruperto, Anthony en Mustafa

WELKOM! Vanaf 2018-2019 (weer) bij ons te bewonderen.

Op twaalfjarige leeftijd werd hij ‘ontdekt’ door scouts van De Graafschap en werd hij toegevoegd aan de jeugdopleiding van De Graafschap. Mustafa Amezrine maakte op 31 mei 2009 zijn debuut in het betaald voetbal tegen RKC Waalwijk. Hij stond uiteindelijk zevenmaal onder de lat bij de Superboeren. Van 2011 tot december 2017 speelde hij bij de Zuid-Hollandse amateurclub VV Noordwijk. Vanaf 2018-2019 is hij 1 van de keepers bij v.v. Spijkenisse.

Verdediger Anthony  Bentem ( 27 jaar)  speelt volgend seizoen bij de v.v.Spijkenisse. Bentem doorliep de jeugdopleiding van Sparta en debuteerde daar in het 1ste team. Hij vertrok bij Sparta en via XerxesDZB speelde hij de afgelopen 4 jaar bij Quick Boys. Met het aantrekken van deze ervaren verdediger versterkt Spijkenisse de defensieve kwaliteiten van het team.

Ruperto Dorothea speelt volgend  seizoen weer bij de  v.v. Spijkenisse. Dorothea die eerder voor ADO Den Haag, Sparta en Feyenoord speelde, ontpopte zich als een behendige speler en publiekslieveling. In 2015 verkaste “Rupi”  van Spijkenisse naar Noordwijk en keert nu dus terug. De technisch begaafde aanvaller is de eerste versterking die voor het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd.

Binnenkort verwachten wij nog meer transfernieuws. Houdt de site in de gaten!