zondag, februari 25

Resultaat Grote Clubactie

Het resultaat van de Grote Clubactie is bekend. Met een opbrengst van € 2.487,70 is onze target  van € 10.000,= niet behaald, maar is er in ieder geval een begin gemaakt om verdere plannen te ontwikkelen.

Vooralsnog blijft de opbrengst in de “Acties” Pot.  Er zal een ontwerp worden gemaakt om een gedeelte van de kantine gezelliger te maken.

Wij willen een ieder die zich voor deze actie heeft ingezet hartelijk danken.

Op de foto de winnaars.

Winnaar Club Hoofdprijs voor meest verkochte loten is George Engelen JO13-6 met 133 loten. Hij leeft zich inmiddels uit op zijn Playstation 4. George van harte gefeliciteerd met je mooie prijs en hartelijk dank voor je inzet.

Naast de hoofdprijs werden ook de eerste 5 leden die 50 loten hebben verkocht in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd.
Milan van Roon JO13-6, Ridley Engelen JO11-9, Ramon Baglito JO11-6, George Engelen JO13-6 en Luna Yilmazoglu JO13-6 kregen uit handen van voorzitter Sitton een door Sport 2000 Spijkenisse ter beschikking gestelde voetbal uitgereikt.

Onderstaande personen worden verzocht hun prijs bij Margery Engelen op te halen. Zij is aanwezig in de commissie kamer op dinsdag en donderdag 18.45 – 21.00 uur. Uiterlijk op te halen voor 28 februari 2018.

Mike van Dommelen
Etienne Mariana