zaterdag, juli 21

Vrienden van Spijkenisse

v.v. Spijkenisse steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van v.v. Spijkenisse en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Onze doelen zijn:

• om meerdere activiteiten voor onze jeugdleden te organiseren
  • gezelliger maken van de kantine
  • Renovatie in en rondom clubgebouw
  • nieuwe (sport)materialen
  • jaarlijks (jeugd)kamp steunen

Ga snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=10722   of bel 0900 300 1400 (10cpm) en speel vandaag nog mee!

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot je eigen club steunen? Dan kun je dit wijzigen via hun Ledenservice via 0900 – 300 1400 (normaal tarief). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.