dinsdag, april 24

Zware dobber voor Spijkenisse

De beslissingen in de derde divisie komen dichterbij. De spanning neemt toe en het aantal nog te spelen wedstrijden wordt minder, evenals de kansen voor de ploeg van trainer Peter Wubben om het vege lijf te redden. Komende zaterdag staat er weer een loodzware opgave op het programma. Om half drie wordt op het sportpark de Strokel tegen Voetbal Vereniging Ons Genoegen gespeeld in een stadion dat na enige aanpassing 10.000 toeschouwers kan ontvangen.
VVOG startte sterk, voerde de ranglijst wekenlang aan doch zakte daarna naar de huidige zevende stek.

Op het sportpark Jaap Riedijk wonnen de Harderwijkers onbedreigd met 0-3.

Bovendien spelen op dit moment de transferperikelen.
Bij Spijkenisse kiezen veel spelers.voor een nieuwe uitdaging elders.
De technische staf is druk bezig met de formatie van een vernieuwd Spijkenisse.
De doorstroming van Sven Mijnans en Jesse Luijkx van de jeugd naar het eerste is het gevolg van een succesvol beleid.

Laten we Spijkenisse vooral in deze woelige tijd eendrachtig met zijn allen blijven ondersteunen