vrijdag, juni 22

v.v. Spijkenisse start unieke spaaractie samen met PLUS Meeuw

Samen met PLUS Meeuw gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze Acties clubkas.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
  • iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke v.v. Spijkenisse-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc.
  • bij PLUS Meeuw kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het v.v. Spijkenisse-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de Acties clubkas van v.v. Spijkenisse!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van v.v. Spijkenisse gedrukt worden;
  • er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van

Fotografie:
Maar eerst de fotografie…
De leiders/-sters zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Clubcoördinator Clubfund PLUS Meeuw / Sponsorcommissie v.v. Spijkenisse
Margery Engelen