zondag, juli 15

***AFGELAST*** Spijkenisse ontvangt ijs en weder dienend ACV

De wedstrijd van aanstaande zaterdag tussen Spijkenisse en ACV in de Derde Divisie is afgelast! Door de kou van de afgelopen dagen en de komende dagen is het veld onbespeelbaar geworden.
Helaas, maar we hebben geen invloed op moeder natuur. Op het moment van plaatsen is o.a. het duel Quick Boys – ASWH uit de competitie eveneens afgelast en worden dat er vermoedelijk nog meer.
De weergoden hebben hun goedkeuring nog niet gegeven. Met dat voorbehoud komt zaterdag ACV naar het sportpark Jaap Riedijk voor het cruciale degradatie duel met de groen-witten. De Assenaren moesten afgelopen zaterdag ook al alternatief aan de bak omdat het competitieduel tegen Jong FC Groningen werd afgelast. ACV was de betere ploeg in een oefenduel tegen Staphorst doch kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Nog vers in het geheugen ligt de 5-3 nederlaag van Spijkenisse in de heenwedstrijd waarin de mannen van Wubben de beduidend beter spelende ploeg waren. Een reden bij uitstek om revanche te nemen. Spijkenisse verkeert momenteel in een blakende vorm en stuurde in Harderwijk tegenstrever VVOG van het kastje naar de muur. Maar nu moet het gebeuren. Alleen winst brengt Spijkenisse verder. De concurrenten ACV en Capelle hebben immers twee wedstrijden minder gespeeld. Alle redenen om alles uit de kast te halen. Met dezelfde instelling en inzet licht succes in het verschiet. Laten we met zijn allen de ploeg lijfelijk steunen in de strijd voor lijfsbehoud in de derde divisie. Tot zaterdag.

Scheidsrechter van dienst is de heer Sander de Brito Roque.  Aftrap: 14.30 uur
De wedstrijdbal is geschonken door Restaurant de Krom en Michielsen Glas en Geveltechniek.

Met dank aan Piet van Dijk.