vrijdag, juni 22

Spijkenisse moet ontdooien bij ASWH

Na een week gedwongen rust vanwege de barre weersomstandigheden pakken de groen-witten de draad in de competitie weer op met een uitwedstrijd tegen Altijd Sterker Worden Hendrik-Ido-Ambacht. Om 15.00 uur trappen de mannen van trainer Peter Wubben op het sportpark Schildman af tegen ASWH. Thuis werd het een 0-0 gelijkspel, nu hoopt Spijkenisse op meer. ASWH is echter een moeilijk te bespelen tegenstander, scoorde 10 punten meer in de competitie, staat op de 11e plaats op de ranglijst en heeft vooral in bekertoernooien in het verleden een aardige reputatie opgebouwd. Hoogtepunt in het bestaan werd 2005 toen het algeheel amateurkampioenschap werd binnegehaald. In Ambacht wonen bovendien Wim Jansen, Stanley Brard en Joop Hiele onder de ruim 30.000 inwoners. Spijkenisse komt op bezoek met een uitstekend gespeelde wedstrijd tegen VVOG in de bagage en wil niets liever dan die prestatie continueren. De eindsprint voor lijfsbehoud in de derde divisie wordt zaterdag ingezet en als u er bij wil zijn let dan op het afwijkende aanvangstijdstip. Om 1500 uur rolt de bal.