vrijdag, juni 22

Thuistoernooi Jo11 zondag 11 maart

Zondag 11 maart staat ons Jo11 op de agenda.  De toernooicommissie is trots u onderstaand deelnemersveld te kunnen presenteren.

Bij de indeling van de verschillende poules is zoveel mogelijk rekening gehouden met de huidige klasse indeling zoals de KNVB deze heeft ingedeeld en er is rekening gehouden met de wensen en adviezen qua indeling van de trainers en leiders van de deelnemende teams aan ons toernooi.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om ook buiten de wedstrijden voor de kinderen leuke activiteiten te organiseren. Deelnemende elftallen ontvangen bij aanmelding van uw spelers een strippenkaart. Daarnaast is er penalty schieten en wie heeft het hardste schot volgens schema. Ook dit ontvangt u op de dag zelf. Hier is voor de beste deelnemers nog een leuke prijs aan verbonden.

Ook wordt er weer een loterij georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen. Tegen betaling van euro 2 per envelop met 4 lootjes kan er gelijk gezien worden welke prijs er misschien wel gewonnen is. De opbrengst komt ten goede aan de organisatie voor jeugdactiviteiten op ons complex.

Deelnemende verenigingen:

ESTO Bodengraven, SVH Den Haag, Sc Victoria ’04 Vlaardingen, Excelsior Maassluis Maasluis, VV Nieuwerkerk Nieuwerkerk, Alphia Alphen a/d Rijn, VV Spijkenisse Spijkenisse, UVS Leiden, SV Slikkerveer Slikkerveer, VV Wippolder Delft, DSO Zoetermeer, VV Barendrecht Barendrecht, Kethel Spaland Schiedam, VV Nieuwenhoorn Hellevoetsluis.

Poule indelingen:

Voetbal Vereniging Spijkenisse wenst u een sportieve en gezellige dag.

Met sportieve groet, Toernooicommissie VV Spijkenisse

Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door: