vrijdag, juni 22

JO11-12 had geen zin om te voetballen tegen Brielle

Brielle JO11-5G – Spijkenisse JO11-12 10-0 (5-0)

Na een paar weekjes niet te hebben gespeeld, moesten we vandaag uit spelen tegen Brielle JO11-5G. We moesten het vandaag zonder Syde doen, maar Lorenzo daarentegen was weer terug van zijn blessure.
De eerste helft laat zich samenvatten in een paar steekwoorden:
– Nul inzet
– Apatisch/stilstaand spel
– Ouders en leiders die zich opvraten
– Slechtste eerste helft ooit!
Het is dat Divano nog een paar mooie reddingen verrichtte, waardoor we ‘slechts’ met een 5-0 achterstand de rust in gingen.
In de rust gaven beide leiders een donderspeech dat ervoor zorgde dat de rest van de rust geen woord werd gesproken door de jongens.
De tweede helft lieten de jongens zien dat de boodschap was aangekomen. Er werd druk gezet, inzet getoond en we creëerden ook wat kansjes. In de 4e minuut was het Valentino die een pass gaf op Dean die hierna een voorzet gaf op Jören. Het hierop volgende schot van Jören ging helaas naast. In de 12e minuut had Dean een kans, maar zijn inzet werd gehouden door de keeper. Tenslotte in de 21e minuut had Jören tot twee keer toe een grote kans, maar ook zijn schoten werden gekeerd. In de tweede helft scoorde Brielle weer 5x waardoor de eindstand 10-0 werd. Het gevoel bij de eerste 5 tegendoelpunten en de tweede 5 tegendoelpunten was echter heel anders. Over de tweede helft zijn we tevreden. Er gingen natuurlijk nog een hoop dingen fout, maar er was beleving en inzet. Als we dat voortaan de hele wedstrijd tonen, dan komen de overwinningen vanzelf.
Volgende week spelen we om 8.30 uur thuis tegen Vlotbrug JO11-3.

– Spijkenisse JO11-12 10-0 (5-0)

De eerste helft laat zich samenvatten in een paar steekwoorden:
– Nul inzet
– Apatisch/stilstaand spel
– Ouders en leiders die zich opvraten
– Slechtste eerste helft ooit!
Volgende week spelen we om 8.30 uur thuis tegen Vlotbrug JO11-3.