dinsdag, april 24

Een triest bericht en info over uitvaart

Spijkenisse 20 maart
Vanmorgen bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Alphons van Hout is overleden.

Alphons speelde als verdediger in de jaren 80 in het 1ste. Hij stamt uit een echte VV Spijkenisse familie. Alphons was samen met zijn broer Jacques en zijn neven actief bij de Voetbalschool, die zijn vader Jan ooit begonnen is.

Alphons werkte bij de politie en vanuit die functie was hij actief als vrijwilliger bij de VV Spijkenisse in het opstellen en vormgeven van het veiligheidsbeleid en contactpersoon voor de club naar de KNVB op dat terrein. Hij was vaak aanwezig op de club bij de thuiswedstrijden van Spijkenisse 1.

Als gevolg van dit overlijden is er morgen 21 maart GEEN training voor de voetbalschool.

Aanstaande zaterdag zal ons eerste elftal met rouwbanden spelen en zal er 1 minuut stilte in acht worden genomen.

Het bestuur en alle leden wensen zijn familie en dierbaren heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Aanstaande zaterdag is er gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren voor alle belangstellenden.
Zaterdag 24 maart 19.30-21.00 uur Crematorium De Ommering, Oprelseweg 3 te Spijkenisse.
Op maandag 26 maart omstreeks 13.00 uur wordt Alphons eervol onthaald door zijn collega’s bij het crematorium. De begrafenisplechtigheid vindt plaats om 13.30 uur.

In verband met de verwachte zeer grote belangstelling is er, op nadrukkelijk verzoek van de familie, GEEN gelegenheid tot samenzijn in de koffiekamer van het crematorium na de plechtigheid.  Deze is alleen bestemd voor familie en nauw betrokkenen.

Klik op de rouwkaart voor een goed leesbare versie.