zondag, juli 15

Paas arrangement met de vv Spijkenisse

De tijd dat de paasdagen alleen maar thuis of op een meubelboulevard werden doorgebracht behoort tot de verleden tijd. Zelfs de voetbalvereniging Spijkenisse heeft zich, weliswaar ongewild en onbedoeld, geschaard onder de attracties die het bezoeken meer dan waard zijn.

Klaverjassen AFGELAST
Op donderdag 29 maart is er een klaverjastoernooi dat georganiseerd wordt. De eerste kaarten worden om 19.15 op de tafel gelegd. Meedoen kost 5 euro en opgeven kan in de kantine.

Paaszaterdag
Op zaterdag 31 maart reist het standaardteam van Spijkenisse en supporters naar Ermelo en bindt om 14.30 de strijd aan met Door Vereniging Sterk 33 de nummer zes op de ranglijst van de derde divisie. ,,Hij staat, hij staat, het is ongekend,” galmde het door de televisie na de rekstokoefening van Epke Zonderland die in 2012 tijdens de Olympische Spelen in Londen met goud bekroond werd. Net zoals de voorstelling van Epke sprak het begeleidende commentaar van verslaggever en voormalige turntrainer Hans van Zetten tot de verbeelding. Van Zetten en de voormalige doelman van Ajax en Oranje Piet Schrijvers wonen in de Gelderse plaats die 24000 inwoners telt. DWS speelde eerder met 2-2 gelijk tegen Spijkenisse zodat er met de mannen van Wubben en Van Sintmaartensdijk in vorm wel wat te halen valt in Ermelo, waar eigenlijk maar een ding telt: winnen in de competitie en hoger eindigen op de ranglijst dan buurman VVOG uit Harderwijk.

Paasmaandag
En, teruggekeerd uit Harderwijk hebben de groen-witten maar even rust want paasmaandag 2 april komt ONS Sneek op het sportpark Jaap Riedijk op visite. De heenwedstrijd die met 5-1 werd verloren ligt nog vers in het geheugen. Maar Spijkenisse is aan de beterende hand en de resultaten van de afgelopen weken stellen spelers, technische staf en supporters hoopvol. Alle reden dus om de acteurs vocaal te ondersteunen. Jij komt toch ook maandag.

De wedstrijdbal is geschonken door Restaurant de Krom en de Werkploeg van V.V. Spijkenisse