dinsdag, april 24

v.v. Spijkenisse en PLUS Meeuw zetten bijzonder 1-2-tje op!

Samen met PLUS Meeuw heeft v.v. Spijkenisse een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS Meeuw.

Wat gaan we doen:

• we hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt
  • iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke v.v. Spijkenisse -fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere orignele artikelen
  • bij PLUS Meeuw kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel (vanaf heden te verkrijgen). Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het v.v. Spijkenisse-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van v.v. Spijkenisse! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kan iedereen makkelijk hun v.v. Spijkenisse-Fanartikelen bestellen en met PLUS Meeuw afrekenen.

Ieder lid ontvangt, via Trainer/Begeleider van het team, een persoonlijke Clubfundkaart met instructies, waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Officieel begint de actie op 28 maart 2018. Je kan al zegels krijgen, dus sparen maar!!

Trainers/Begeleiders graag melden bij Margery Engelen (commissiekamer ) om Clubfund kaarten per team op te halen. Dit kan op 3,4 en 5 april 2018 van 18.30 – 20.30 uur

Leden die zegels over hebben of wel naar de Plus gaan maar zegels niet gebruiken vragen wij deze bij Margery Engelen (commissiekamer) in te leveren.

Er kan dan ook voor vv Spijkenisse  promotiemateriaal besteld worden.