dinsdag, april 24

OPENSTAANDE CONTRIBUTIE…

Alle spelers of ouders/verzorgers die niet betaald hebben of geen betalingsregeling hebben getroffen worden met ingang van heden uitgesloten van de wedstrijden en trainingen.

Zij zullen ook in Sportlink geblokkeerd worden.

De maatregel wordt pas ongedaan gemaakt na betaling van het openstaande bedrag of een gedeelte met een afspraak over een betalingsregeling.

De afspraak kan voor de jeugdopleiding alleen met de jeugdvoorzitter, Hans Brekelmans, worden gemaakt en per mail: jh.brekelmans@live.nl.
De afspraak voor de senioren kan alleen per mail met de ledenadministratie worden gemaakt: ledenadministratie@vvspijkenisse.nl.

Voorts zijn er leden die een betalingsregeling hebben getroffen die niet of niet volledig wordt nagekomen.

Deze leden verzoeken wij per direct de gemaakte afspraken na te komen. Niet nakomen van de gemaakte afspraken zal ook voor deze leden leiden tot uitsluiting van wedstrijden en trainingen. Dit geldt uiteraard niet voor degenen die de afspraken wel nakomen.

Het bestuur betreurt het tot deze maatregelen over te moeten gaan.