donderdag, mei 24

Spijkenisse bekert in en tegen Excelsior Maassluis

Spijkenisse speelt in de kwartfinale om de VPR Tropy dinsdagavond tegen tweede divisionist Excelsior Maassluis. De ontmoeting start om 20.00 uur. De groen-witten willen met het oog op de nakende competitiewedstrijd tegen Scheveningen ongeschonden uit het strijdperk komen. Excelsior Maassluis speelde in de laatste thuiswedstrijd met 1-1 gelijk tegen Jong Sparta en is naarstig op zoek naar makers van doelpunten. De ploeg komt in de competitie maar moeizaam tot scoren.
Spijkenisse mist in elk geval een half dozijn geblesseerde spelers en probeert de bekerwedstrijd vooral te zien in het kader van de voorbereiding van het oh zo belangrijke duel tegen Scheveningen. Op de winnaar van de ontmoeting tussen Excelsior Maassluis en Spijkenisse wacht in de halve finale Feyenoord.