maandag, juni 18

Het nagelbijten wordt vervolgd….

Het was een rare gewaarwording tijdens de terugreis vanuit de heenwedstrijd tussen Hoek en Spijkenisse. Ondanks het 1-0 verlies overheerste bepaald niet het gevoel dat de mannen van Wubben iets verloren hadden. Het eindresultaat had voor hetzelfde geld andersom uit kunnen vallen. Kansen genoeg nog om het tij te keren.
Hoek heeft wel ervaring in het spelen van belangrijke wedstrijden. De belangrijkste ontmoeting is tegen Kloetinge. Dan haalt iedereen alles uit de kast en omzomen zo’n 2500 toeschouwers het veld. Winnen van de aartsrivaal telt het meest voor een echte Hoekenaar.
Komende zaterdag wordt de ploeg die meer uit Belgische dan Nederlandse voetballers bestaat, vergezeld door vele supporters die hun ploeg naar de volgende ronde in de nacompetitie zullen schreeuwen. We zijn dus gewaarschuwd.

Onze jongens zijn redelijk in vorm en gaan op het sportpark Jaap Riedijk tot de laatste snik om de volgende ronde te bereiken. Bij een gelijke stand tellen de gescoorde doelpunten niet dubbel. Bij eventuele 2-1 winst wordt er dus verlengd. Alle gele kaarten uit de reguliere competitie zijn geseponeerd dus iedereen is weer op nul begonnen. Jullie, onze supporters hebben vooral de laatste wedstrijden laten blijken eendrachtig achter de ploeg te staan. Dat wordt door de staf en spelers heel erg gewaardeerd en wordt ervaren als een forse steun in de rug om het uiteindlijke doel ‘handhaving in de derde divisie’ te bereiken.
Wij rekenen dus op elkaar. Zij op het veld en wij langs de lijn om eendrachtig naar het slot te gaan. Want Spijkenisse is niet mijn club, niet uw club, maar onze club. Tot zaterdag, aftrap 14.30 uur.

Jullie aanmoedigingen worden dus zeer op prijs gesteld en zijn hard nodig. Kom dus aanstaande zaterdag  naar sportpark Jaap Riedijk in het groen wit gekleed en neem alles wat geluid maakt mee, want ook wij langs de lijn kunnen het verschil maken.

VUURWERK / FAKKELS ZIJN NIET TOEGESTAAN. Spandoeken en vlaggen wel.