maandag, juni 18

Transfernieuws

0

KOMEN:

Demi Gosepa, de in Spijkenisse woonachtige 20 jarige verdediger komt over van Excelsior Maassluis. Demi begon met voetballen bij Meeuwenplaat en speelde de laatste jaren in de jeugdopleidingen van Willem II en Jong FC Den Bosch.

 

 

Ylmaz Erdogan, deze  19 jarige linksbenige verdediger komt over van NAC o19 . Yilmaz begon zijn voetballoopbaan bij Alexandria ’66

 

 

 

Mike van Haften, de 19 jarige aanvoerder van jong Spijkenisse heeft een stabiel en goed seizoen achter de rug met als resultaat het kampioenschap met Jong Spijkenisse. Zijn ontwikkeling in het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat Mike komend seizoen in de 1ste selectie de kans krijgt zich verder te ontwikkelen.

 

 

Verdediger Justin Tromp ( bijna 19 jaar) keert terug naar Spijkenisse . Justin begon bij Spijkenisse met voetballen en vertrok na de D’tjes naar de opleiding van Excelsior Rotterdam. Dit seizoen speelde hij in Excelsior o19 en jong Excelsior.

 

Nieuw in de selectie voor volgend seizoen is Peter de Lange, 29 jarige  aanvaller van mede 3e divisieclub ASWH.  Peter begon zijn voetballoopbaan bij Barendrecht en via de jeugdopleiding van Feyenoord, speelde hij voor jong Willem II en Jong Excelsior.

Daarna speelde hij bij Barendrecht en Capelle verkaste hij naar Spakenburg en keerde daarna in de regio terug bij ASWH waar hij nu voor het 2e seizoen actief is.  Vorige seizoen was hij topscorer van ASWH met 20 goals en dit jaar staat de teller op 10. Ook bij ASWH was hij de opvolger van Mike van Dommelen.

 

Michael Termijn  ( 25 jaar) huidige keeper van 1ste klasser SHO  is  de tweede nieuwe keeper. Michael speelde in de jeugd bij Feyenoord en bij de beloften van Excelsior Rotterdam en maakte daar ook zijn debuut in de Jupiler League. Hij gaat samen met Mustafa Amezrine strijden om volgend seizoen de vacante plek onder de lat bij Spijkenisse in te nemen.  

De 22 jarige Yassire Hamdani,  sinds 2 seizoenen actief bij het Katwijkse Quick Boys, komt met ingang van het nieuwe seizoen naar de v.v.Spijkenisse.
Voor Quick Boys was de student fysiotherapie actief bij de Goudse Hoofdklasser Jodan Boys.

 
Kees Tol moet de doelpunten machine gaan worden in het seizoen 2018-2019. Als jeugdspeler kwam Kees Tol uit voor FC Volendam. Sinds het seizoen 2013/14 speelt hij als centrumspits voor SV Spakenburg. Op 24 november 2014 heeft Kees Tol zijn contract met die club verlengd tot 30 juni 2018 om daarna dus de overstap naar ons te maken.  

Mustafa Amezrine ( 29 jaar)  is vanaf volgend seizoen één  van de nieuwe keepers in de selectie van  de v.v.Spijkenisse. Mustafa genoot zijn opleiding bij De Graafschap waar hij debuteerde in het betaald voetbal. De afgelopen 7 jaren speelde hij bij Hoofdklasser Noordwijk.

 

 

Verdediger Anthony  Bentem ( 27 jaar)  speelt volgend seizoen bij de v.v.Spijkenisse.  Bentem doorliep de jeugdopleiding van Sparta en debuteerde daar in het 1ste team.Hij vertrok bij Sparta en via XerxesDZB speelde hij de afgelopen 4 jaar bij Quick Boys.
Met het aantrekken van deze ervaren verdediger versterkt Spijkenisse de defensieve kwaliteiten van het team.
 

Ruperto Dorothea speelt volgend  seizoen weer bij de  v.v.Spijkenisse.
Hij keert daarmee na een 3 jarig verblijf bij v.v. Noordwijk terug bij de club waarvoor hij eerder actief en succesvol was.
De technisch begaafde aanvaller is de eerste versterking die voor het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd.
 

BLIJVEN:

Van de huidige selectie is er met de volgende spelers inmiddels overeenstemming bereikt om volgend seizoen bij de v.v.Spijkenisse te spelen.
Danny Groos, Eric Polet, Glenn Rijsdijk, Adam El Fazazi, Daan Bourgonje, Jazzy Adams , Felino Jardim, Marvin van de Pluijm, Stefano Gonsalves, Rephendry Amsterdam en Sander Baragan.  Jeugdspeler Jesse Luijkx sluit definitief aan. Eerder meldden wij dat ook Jeugdspeler Sven Mijnans aan zou sluiten, maar de getalenteerde linkspoot  gaat het komend seizoen naar  Sparta Rotterdam.

GAAN:

 

 

 

 

Vincent Verbond gaat na 2 jaar Spijkenisse op zoek naar een andere club. Verbond speelde in het verleden ook voor Quick Boys, Young Boys en Silkeborg IF in Zweden. Wij wensen hem alle succes toe. Inmiddels is bekend dat Vincent volgend seizoen In Gouda speelt bij Jodan Boys. Succes
 

 

Ook nemen wij afscheid van Danny Kerpel. Ook hij gaat op zoek naar een nieuwe club waar hij meer
speelminuten kan maken. Door een langdurige blessure vorig seizoen kwam Danny Kerpel, na een debuut op jonge leeftijd, dit seizoen aan te weinig speelminuten in Spijkenisse 1.

 

 

Tim van der Lijn vervolgt zijn carrière bij Nieuwenhoorn. Momenteel is Tim bezig aan zijn 3e seizoen bij de v.v. Spijkenisse. Na een korte periode bij de beloften van RKC keerde hij terug naar Voorne-Putten om zijn kunsten bij ons te gaan vertonen. Geplaagd door een aantal blessures is tot voor kort zijn speeltijd in het keurkorps van Spijkenisse echter beperkt gebleven tot enkele invalbeurten.  Nieuwenhoorn is echter altijd in de belangstelling van Tim blijven bestaan. Wij wensen hem veel succes.

  Serginio van AxelDongen heeft besloten om de v.v.Spijkenisse na 3 jaar te verlaten. De rappe aanvaller kwam in het verleden onder meer uit voor EBOH, DFC en Nieuw-Lekkerland, SHO, XerxesDZB en ASWH. De aanvaller gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij gevonden bij SC Feijenoord, zo meldt Voetbalrotterdam.nl vandaag (16-5-2018)
   Etiën Mariana zal Spijkenisse na dit seizoen gaan verlaten voor hoofdklasser SteDoCo.
Etiën speelde al vanaf de B-jeugd voor Spijkenisse en maakt sinds 2013 vast deel uit van het eerste elftal. Hij debuteerde als linksbuiten met een doelpunt, maar vond uiteindelijk zijn plaatsje op de rechtsbackpositie waar hij inmiddels meer dan 100 officiële wedstrijden heeft gespeeld. Natuurlijk vinden wij het erg jammer dat Etiën het groen en wit na dit seizoen zal verruilen, maar wensen hem enorm veel succes in Hoornaar.
  Doelman Dyron Bijl gaat op zoek naar een nieuwe vereniging. Bijl verdedigde zes seizoenen met succes het doel van de groen-witten en zint op een nieuwe uitdaging. Wel wil hij het seizoen afsluiten met lijfsbehoud in de derde divisie. 7 maart is bekend geworden dat Dyron komend seizoen bij fusieclub SV Poortugaal zal gaan spelen. Daar wordt hij herenigd met Shane van den Engel. Succes.
  Doelman Christian van Wijngen gaat Spijkenisse na dit seizoen verlaten. Christian is tweede doelman en heeft aangegeven elders wekelijks aan spelen toe te willen komen en daarom te vertrekken bij ons.
Vandaag, 27-2 werd bekend dat Chris zijn carrière voortzet bij Nieuwenhoorn. Gefeliciteerd en wij wensen hem alle succes toe.
  Eerder gaf ook Dustin Mijnders aan te zullen vertrekken. Hij zoekt een club dichter bij zijn woonplaats IJmuiden. Vorige clubs waren o.a. Telstar en Go Ahead Eagles. Hij speelde uiteindelijk 4 wedstrijden voor deze club alvorens hij in de zomer van 2016 de overstap maakte naar ons. 10 maart werd bekend dat hij bij ADO’20 gaat spelen. Ook hem wensen wij veel succes.
  Vandaag, 22 januari bereikte ons het bericht dat aan het einde van het seizoen ook Marco de Borst verkast naar Brielle. De verdediger speelde eerder voor Sparta, ASWH en Barendrecht en kwam dit seizoen tot nu toe vanwege kleine blessures amper uit voor de hoofdmacht van Spijkenisse.
  Ook Tom den Boer speelt het komende seizoen voor deze 1e klasser en zegt dus Spijkenisse vaarwel. Den Boer speelde eerder ook voor Smitshoek en Heinenoord en komt het meest tot zijn recht op het veld als aanvallende middenvelder.
  Aanvaller Michael van Dommelen is aan zijn laatste seizoen bij Spijkenisse bezig. Na afloop van het seizoen verkast hij naar 1e klasser  v.v. Brielle. Hij wil op zaterdag meer tijd vrijmaken voor zijn zoontje en wil nog een keer tijdens zijn loopbaan in hetzelfde elftal spelen als zijn broer Lex die sinds 2015 in de vestigingsstad acteert. “Jammer, want Spijkenisse is een ontzettend fijne club en ligt me na aan het hart. Ik zal mijn uiterste best doen om bij een derde divisieclub weg te gaan.”

error: Content is protected !!